Ajuntament de Granollers

L'Arrel. Fòrum de les adolescències

688e8faf 343e 48ea 8938 f56a6fd33975L'Arrel és un fòrum de participació de l'adolescència format per nois i noies de 12 a 16 anys.

Un projecte de participació impulsat per l'Ajuntament, a través del Gra i el Servei d'Educació, format per nois i noies que cursen l’ESO a Granollers, d’entitats de lleure, de centres oberts i de l’Escola Montserrat Montero.

El Fòrum de les Adolescències vol fomentar la promoció de la ciutadania i el lideratge social a partir de l’aprenentatge de la participació, relacionat amb la identitat individual i col·lectiva.

Actualment, alguns adolescents participen com a representants dels estudiants als consells de delegats i als consells escolars, i també ho fan des d’associacions culturals i des d’entitats de lleure.

El Fòrum ofereix visibilitat i veu, sota els marcs de treball de les accions del Pla d’Infància i Adolescència de Granollers 2018-2024 i del Pla Local de Joventut 2019-2022 que impregnen les polítiques locals i la seva planificació, per fomentar la participació d'infants i adolescents en tots els àmbits de la seva vida. 

Per aquesta fita, les regidories d’educació i infància i joventut han treballat de manera transversal per crear un nou espai que anés més enllà de ser un instrument formal de participació sinó que també esdevingués una escola de formació en democràcia participativa i un espai de foment dels talents, les capacitats i la proactivitat dels adolescents de la nostra ciutat.

🌐 http://granollers.cat/arrel 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🌐 @arrelGRN

🌐 @arrelGRN

(link is external)

 

 

 

 

 

 

Notícies de l'Arrel. Fòrum de les adolescències

Primer plenari de l'any de l' Arrel

23 Gen 2023 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

El passat dimecres 18 de gener, els joves de l'Arrel van tenir el primer plenari del segon trimestre!  Com des del mes de desembre no ens veiem, ha sigut un retrobament...

Seguir llegint...

Congres d'infància i Adolescència

24 Nov 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

En motiu de celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el passat diumenge 20 de novembre els joves de l'Arrel i els nens i nenes que participen del Consell...

Seguir llegint...

Sortida conjunta de l'Arrel

09 Nov 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Quin cap de setmana més intens! Els joves participants de l'Arrel, hem marxat de colònies a l'Alberg Vallparadís de Terrassa durant 24 hores! Ha estat un cap de setmana de molta feina...

Seguir llegint...

Coneixes l'Arrel, el Fòrum de les Adoles…

03 Nov 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Encara no saps que és l'Arrel - Fòrum de les Adolescències? L'Arrel és el consell d'Adolescents de la ciutat de Granollers, on participen més de 30 joves representants dels seus instituts...

Seguir llegint...