Ajuntament de Granollers

20221120 100051En motiu de celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el passat diumenge 20 de novembre els joves de l'Arrel i els nens i nenes que participen del Consell d'Infants, vam assistir al 1r Congrés d'Infància i Adolescència de Catalunya, organitzat pels joves membres del CNIAC (Consell Nacional d'Infància i Adolescències de Catalunya), realitzat a la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat.

Durant aquesta jornada vam poder conèixer altres representants del territori, i compartir amb jocs i dinàmiques tot allò que ens ocupa com a ciutadans. Van sortir temes molt interessants, on tots estavem molt d'acord: El dret al descans, el dret a la salut emocional, i el dret a tenir adults que vetllin per nosaltres. Després de tant treballar, a la tarda vam gaudir de l'acte institucional, on es va posar en valor a tots els infants i joves, i es va llegir el manifest pels Drets dels Infants redactat pels mateixos membres del CNIAC. Seguidament, es va fer entrega del Premi Reconeixement dels Drets dels infants i Adolescents a la Pilarin Bayés, il.lustradora i defensora dels drets dels nens i nenes del nostre país, mitjançant contes i il.lustracions.

Va ser un dia molt intens, on vam plantejar molts reptes. Així que a partir d'ara, estem compromesos a treballar per a que així sigui!

Notícies de l'Arrel. Fòrum de les adolescències

Sortida conjunta de l'Arrel

09 Nov 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Quin cap de setmana més intens! Els joves participants de l'Arrel, hem marxat de colònies a l'Alberg Vallparadís de Terrassa durant 24 hores! Ha estat un cap de setmana de molta feina...

Seguir llegint...

Coneixes l'Arrel, el Fòrum de les Adoles…

03 Nov 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Encara no saps que és l'Arrel - Fòrum de les Adolescències? L'Arrel és el consell d'Adolescents de la ciutat de Granollers, on participen més de 30 joves representants dels seus instituts...

Seguir llegint...