Ajuntament de Granollers

Diversxs: guia de lectura LGBTI+

Banners varios web«Diversxs» és la nova guia de llibres LGBTI+ que recull lectures que pretenen trencar barreres i estigmes, compartir reflexions i fomentar l’autoconeixement.

La guia neix a partir de les demandes i propostes recollides pels joves de lArrel. Fòrum de les Adolescències, un consell local de participació dels adolescents impulsat pels serveis d'Educació, infància i Joventut.

El recull és el resultat del treball conjunt de diversos serveis de l’Ajuntament de Granollers: Joventut, Igualtat i LGTBI+ i Biblioteques per treballar aspectes relacionats amb el sistema patriarcal i contra la LGBTIfòbia i donar resposta a la demanda d'aquest consell local.

«Diversxs» està destinada a tota la ciutadania però, molt especialment, als i les joves i al professorat perquè sigui també una eina i recurs dins del marc escolar.

La guia de lectura recull reflexions sobre el món LGBTI+ provinents de persones de diferents àmbits (poesia, salut,música, cinema, activisme transfeminista) que mostren cinc punts de partida per continuar indagant, aprenent, dubtant i qüestionant a través de llibres.

🏳️‍🌈 També trobaràs informació sobre el Punt LGTBI+, el servei municipal gratuït d’atenció i assessorament sobre diversitat sexual i gènere adreçat a les persones que busquen un espai per parlar, compartir i resoldre dubtes.

🙌🏽 Estàs interessat o interessada en recollir un dels llibres que inclou la guia en préstec?

1️⃣ Consultar la guia de llibres aquí.

2️⃣ Tria l'espai on pots recollir el teu llibre:

👉🏼 Biblioteques de Granollers: tots els llibres inclosos estan disponibles a les Biblioteques de Granollers i pots fer el servei de préstec i la recollida habitual.

👉🏼 Gra: diposem d'alguns exemplars de la Guia de lectura "Diversxs"(consulta’ls aquí). Si vols reservar algun llibre, ho pots fer a www.diversxs.granollers.cat i ens posarem en contacte amb tu perquè el vinguis a recollir. També pots venir presencialment i et farem la reserva. 

👉🏼 Servei d’Igualtat i LGBTI+ : disposen d’alguns llibres de la guia «Diversxs» i cal fer la reserva prèviament trucant al 93 842 67 14.

3️⃣ Posar-te en contacte i fer la teva reserva.

4️⃣ Recollir-ho!

Notícies de guia de llibres LGTBI+

«Diversxs», una guia de lectura LGBTI+

13 Jun 2022 | Secció: Diversxs: guia de lectura LGBTI+

La guia, sorgida de l’Arrel. Fòrum de les Adolescències, és el resultat del treball conjunt dels serveis d’Igualtat i LGBTI+, Joventut i de les Biblioteques de Granollers. «Diversxs» és la nova...

Seguir llegint...