Ajuntament de Granollers

Exposa't, art jove emergent

imatge exposat

Exposa't, és un projecte de producció i promoció artística que dona suport a les creacions dels i les joves en qualsevol disciplina artística de l'àmbit de les arts plàstiques i disseny de comunicació gràfica i audiovisual (fotografia, disseny gràfic, il·lustració, dibuix, escultura, etc.).

L'objectiu és acompanyar el jovent en el seu procés de creació, sempre que l'eina de comunicació i expressió sigui l'ART, i crear un servei de suport, tot contribuïnt a crear oportunitats artistíques per tal de promoure l'art jove a la ciutat de Granollers. 

A qui ens adreçem?

S'adreça a joves, a títol individual o en grup, d'entre 16 i 29 anys de Granollers i comarca, que es troben a l'inici de la seva trajectòria artística, ja sigui perquè s'estan formant en l'àmbit de les arts plàstiques i audiovisuals o com a freelance, i que volen doanr-se a conèixer.

 Què oferim?

- Acompanyament i promoció artística

- Producció d'accions artístiques: fem difusió de la teva obra i les teves habilitats artístiques mitjançant accions de promoció.

- Creació d'espais expositius: t'oferim un espai de cocreació gratuït, un buc artistic, on podràs sentir-te com a casa per poder-te inspirar i crear i les isntal·lacions de l'equipament juvenil per poder crear la teva obra.

Si estàs interessat o interessada en sdaber-ne més o t'agradaria formar part d'aquest projecte artístic, posa't en contacte amb nosaltres! 

✍️ Contacte:

Si vols més informació sobre el projecte Exposa't ompla aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Sol·licitud d'informació 

 

 

 

Notícies de GRA-FIX, Espai expositiu

Exposa't: nou projecte per a joves artis…

22 Nov 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Tens entre 16 i 29 anys? Vius a Granollers i la comarca?T'agradaria donar-te a conèixer com artista resident del Gra i mostrar les teves obres?  Doncs poder això és per a tu! Exposa't...

Seguir llegint...

Exposició i presentació de videojocs

14 Nov 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Si el món del videojoc et fascina, has de saber que el pròxim 14 de novembre al Gra podràs gaudir d’una exposició i una presentació de dos videojocs creats per...

Seguir llegint...

Exposa't, art jove emergent

14 Set 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Vols exposar i demostrar les teves habilitats artístiques? Tens fotografies, material audiovisual, quadres, còmics o altres treballs que puguin ser exposats? Vols donar-te a conèixer i promoure els teus materials? Doncs ara tens...

Seguir llegint...