Ajuntament de Granollers

NITS MUSICALS 2022 23 carmanyola webAquest curs de "Carmanyola Night" s'enceta amb la participació de quatre de les escoles de música de la ciutat de Granollers: Escola Mestre Ruera, Amics de la Unió, Art9, L'Aula de Música l'Orquestra, i el grup independent de cant coral EnCant. Totes elles, arran de l'èxit de la primera edició, tornen a participar de la nova edició d'aquesta activitat d'oci nocturn, algunes de les escoles amb grups de joves de nova incorporació i d'altres, amb la repetició d'algun grup que el curs passat van pujar a l'escenari del Gra per primera vegada.

Una nit musical amb molts estils i amb joves de totes les edats! 

T'ho perdràs? Jo de tu vindria a fer una Carmanyola!

Vine el 4, l'11 o el 18 de novembre i gaudeix!

El pròxim Carmanyola podreu gaudir de dos fantàstics grups ben diferents:

Idilia (@idilia.band), és un dels millors combos de l'Aula de Música l'Orquestra. Amb una varietat d'estil pop-rock en català i anglès, el grup enguany s'ha consolidat amb els seus propis temes.

EnCant, és un grup de joves de 20 a 30 anys que es van ajuntar a la tardor del 2021 per formar un grup coral des de zero. El seu repertori es basa en temes de musicals i amb coreografies. La nit del 4 de novembre serà el seu segon debut al Gra!

👉 Pren nota del pròxim Carmanyola musical:

🍲 Porta la teva carmanyola i cantimplora, nosaltres posem la resta!

👓 Divendres 4/11 a les 21 h

📍 Gra Jove (Pl. Església, 8- Granollers)

💸 Activitat gratuïta

📲  Reserves únicament pel 4 de novembre:

Envia'ns un whatsapp indicant el teu nom, cognoms i nombre de persones que sereu a la taula al 620 655 001 (màx. 6 persones per reserva).

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

18/11 Tercer Carmanyola amb Sound8 i Com…

16 Nov 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Night"

Obertes les inscripcions per l'últim Carmanyola de novembre! Obrim el període per reservar taula pel dia 18 de novembre i conèixer els joves de “Combo’ls que t’ho digui” de l'escola municipal...

Seguir llegint...

11/11 Seguim amb el Carmanyola musical!

09 Nov 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Night"

Aquest divendres 11 de novembre seguim endavant amb més nits musicals i el "Carmanyola Night"! "Carmanyola Night" s'enceta amb la participació de quatre de les escoles de música de la ciutat de...

Seguir llegint...