Ajuntament de Granollers

tret de sortidaDivendres 16 de setembre el Gra va obrir la seva programació de tardor amb el concert "Tret de sortida!" on un total de 5 joves de la comarca van pujar dalt de l'escenari i van fer vibrar el centenar de persones que va omplir l'equipament.

Aquesta activitat va ser una festa de celebració de l'inici del nou curs, amb tots els reptes que hi ha per endavant i sense les restriccions dels anys anteriors. Un acte per celebrar que vénen mesos de moltes activitats, cursos, tallers, xerrades i projectes.

Les solistes Ares Elías, Jimena Gómez, Joan Liaño i el duet de guitarra i veu format per Ona Casacuberta i Adrià Blanco van oferir la seva música durant més d'hora i mitja, demostrant un talent de molta categoria made in Vallès Oriental.

El públic, entregat a la música, desitjava al llarg de tot el vespre l'arribada de Joan Liaño a l'escenari. Un jove que va començar el seu camí artístic a l'Escenari Obert del Gra i que aquest any ha estat concursant del programa de TV3 "Eufòria". Ell, amable i proper, va ser qui va tancar la vetllada posant la cirereta al pastís mentre tota la platea cantava les lletres de les seves cançons i es movia al ritme que marcava la música.

Una bonica nit a l'equipament juvenil, que comenci el curs!

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

Tens una idea? La vols dur a terme?

14 Mar 2022 | Secció: Tens una idea?

🙉Tens una idea o projecte?😎Tens ganes de passar de la idea a l'acció?Al Gra et donem suport perquè els teus projectes comencen a prendre forma! El Suport a Iniciatives Juvenils és...

Seguir llegint...