Ajuntament de Granollers

30 09 2L'alumnat de 1r d'ESO de l'Institut Antoni Cumella està realitzant visites a l'equipament juvenil. Des de finals de setembre i durant tot el mes d'octubre, cada setmana visita el Gra un grup classe de la mà del dinamitzador referent de l'institut els i les joves recorren la totalitat de l'edifici.

Durant la visita, els estudiants poden conèixer in situ totes les sales, els serveis i les possibilitats que els ofereix l'equipament, així com també els diferents projectes i programes que desenvolupa el Servei de Joventut. També coneixen alguns dels professionals que treballen a l'espai, i poden realitzar preguntes sobre tot allò que els desperti curiositat. Diversos dels i les alumnes ja han començat a ser usuaris del Gra des de ben a l'inici d'aquesta nova etapa a la secundària, gràcies als passa-classes que es van realitzar les passades setmanes; els que encara no, poden descobrir per primera vegada tot el que l'edifici ofereix.

Les portes les teniu ja obertes per fer del GRA casa vostra!

 

Notícies de l'INS Antoni Cumella

Estrenem passa-classes a l'Antoni Cumell…

21 Set 2021 | Secció: INS Antoni Cumella

El dilluns 20 de setembre hem començat els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella. Els hem iniciat al curs de 4t d'ESO i durant les pròximes setmanes anirem passant per a...

Seguir llegint...