Ajuntament de Granollers

1Durant aquests primers dies d'octubre els diferents cursos de l'institut Antoni Cumella han escollit els seus delegats i sots-delegats de classe. L'elecció dels representants s'ha produït a la sala d'actes del centre, on tots els cursos han anat passant per depositar a l'urna el vot individual de cada alumne. Durant la votació hi havia una mesa electoral on el més jove i el més gran de cada classe anaven passant llista per tal que tothom votés i es pogués portar un control de cada vot emès.

Aquesta manera de treballar l'elecció de delegats i delegades busca donar importància i reconeixement a la figura del representant, i ja fa un parell de cursos que s'està implementant amb aquest format. Prèviament a la jornada de votació, dins de les tutories, s'havia treballat quins eren els rols i les funcions dels delegats/des de classe i aquells alumnes que han tingut interès en participar han presentat les seves candidatures.

 

Notícies de l'INS Antoni Cumella

Estrenem passa-classes a l'Antoni Cumell…

21 Set 2021 | Secció: INS Antoni Cumella

El dilluns 20 de setembre hem començat els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella. Els hem iniciat al curs de 4t d'ESO i durant les pròximes setmanes anirem passant per a...

Seguir llegint...