Ajuntament de Granollers

cumella patiDivendres 29 de gener vam tornar a portar tota la informació i dinamització del PIDCES al pati de l'Institut Antoni Cumella!

Després de les festes nadalenques i d'un relleu en la persona que ens fa l'acollida en el centre, el dinamitzador torna a ser presencialment al pati del centre per recollir propostes, respondre dubtes o facilitar consultes als i les joves estudiants.

Actualment, i degut a la situació del Covid, els i les estudiants es reparteixen en dos patis diferenciats en horaris segons els cursos. De 11 a 11.30 h un pati, i de 12 a 12.30 h un altre. En els dos horaris hi poden trobar el dinamitzador, amb tota la informació.

Aquest primer dia ja hi va haver un munt de consultes, vinculades amb temes diversos entre els quals hi havia la salut, el funcionament de les reserves d'espais del Gra o els concursos que impulsa el Servei de Joventut aquests pròxims mesos.

 

Notícies de l'INS Antoni Cumella

Estrenem passa-classes a l'Antoni Cumell…

21 Set 2021 | Secció: INS Antoni Cumella

El dilluns 20 de setembre hem començat els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella. Els hem iniciat al curs de 4t d'ESO i durant les pròximes setmanes anirem passant per a...

Seguir llegint...