Ajuntament de Granollers

febrer2021Aquesta primera setmana de febrer i la passada, última de gener, estem realitzant els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella.

Des de 1r d'ESO fins a 2n de Batxillerat, aula per aula. Despleguem la informació més destacada i l'adaptem la informació segons allò que pot ser de major interès per a cada curs. Per una banda, destaquem els concursos que el Servei de Joventut organitzarà en els propers mesos (Mostra el teu talent!, Gra d'Or i l' És Música) i l'Escenari Obert del 12 de febrer, el primer que farem de manera presencial després d'un any de formats virtuals. Als cursos de 1r i 2n d'ESO també els parlem del programa Etcètera, que té encara alguns cursos amb places disponibles. Als i les joves de 4t i Batxillerat els recordem tots els serveis que els ofereix l'Oficina Jove i que els poden ser de gran utilitat a l'hora de dibuixar i aclarir el seu futur, amb els serveis d'assessorament acadèmic i laboral.

 

Notícies de l'INS Antoni Cumella

Estrenem passa-classes a l'Antoni Cumell…

21 Set 2021 | Secció: INS Antoni Cumella

El dilluns 20 de setembre hem començat els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella. Els hem iniciat al curs de 4t d'ESO i durant les pròximes setmanes anirem passant per a...

Seguir llegint...