Ajuntament de Granollers

Sant Jordi2013.webTot i ser un curs complicat i ple de restriccions, des del Servei de Joventut molts dels programes i projectes han continuat i s'han adaptat a les noves circumstàncies generades per la pandèmia. Un dels exemples és el programa PIDCES (Punt d'Informació i Dinamització als Centres d'Ensenyament Secundari). Aquest, consolidat des de fa més de 10 anys, treballa dins de set instituts de la ciutat per potenciar la participació de l'alumnat, donar eines i recursos als representants estudiantils i generar projectes educatius.

Cada curs escolar, els dinamitzadors del servei fan dos tandes de passa-classes (a l'octubre i al febrer) per informar als i les joves estudiants de totes les activitats, els tallers, els projectes i els serveis que els ofereix el Gra. Aquest curs, però, les mesures sanitàries no han permès fer-los de manera presencial en alguns dels centres de secundària.

Però com des del Servei de Joventut no ens aturem hem creat dos vídeos per tal de poder fer arribar la informació a l'alumnat d'aquests centres,  (un per als alumnes de primer d'ESO i un per a la resta de cursos) on els professionals referents expliquen a través d'aquest audiovisual tot allò que haurien explicat a l'aula. Els vídeos es projectaran a les hores de tutoria, assignatura durant la qual també es realitzen els passa-classes quan són en format presencial.

La gravació i l'edició del vídeo ha estat realitzada per en David Renart, amb el suport de Sergi Canfranc i David Márquez, tres joves vinculats a l'Equipament Juvenil Gra.

 

 

 

Notícies de Participació estudiantil

Estrenem passa-classes a l'Antoni Cumell…

21 Set 2021 | Secció: INS Antoni Cumella

El dilluns 20 de setembre hem començat els passa-classes a l'Institut Antoni Cumella. Els hem iniciat al curs de 4t d'ESO i durant les pròximes setmanes anirem passant per a...

Seguir llegint...