Ajuntament de Granollers

proves PAUSi estàs estudiant i vols informació sobre què fer al finalitzar l'etapa actual o vols tenir a mà tota la informació del sistema educatiu a Catalunya, no deixis de consultar aquesta web.

És una eina molt útil al llarg de l'any, ja que informa i orienta sobre tots els estudis reglats que es poden cursar a Catalunya.

 En l'apartat general cal destacar l'amplia informació sobre Batxillerat i Formació Professional, que és el que més dubtes genera en el canvi de l'ESO cap a estudis postobligatoris. Però també trobaràs molta informació sobre estudis esportius, artístics, dobles titulacions, etc.

Més enllà de l'oferta formativa, també hi ha una relació de temes destacats, entre els quals Orientació i proves d'accés, que completen molta de la informació necessària en aquest moment de dubte i alhora tant emocionant.

No deixeu de consultar-la: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/inici

I si necessites endreçar tota aquesta informació o orientació per saber quina pot ser la mes adequada per tu, no dubtis en demanar hora al Servei d'Orientació Educativa de l'Oficina Jove.

Informar-se és el primer pas per prendre decisions, fes-ho com cal!

 

Notícies del Servei d'Orientació Acadèmica

Prepara't la Selectivitat

04 Mai 2023 | Secció: Servei d'Orientació Acadèmica

Sessió informativa per oferir eines i recursos per afrontar millor la selectivitat.  Oferim dues sessions d'aquesta càpsula d'estudis: la primera el dia 17 de maig girarà al voltant de la planificació...

Seguir llegint...

Vols homologar o convalidar els teus est…

10 Jun 2022 | Secció: Servei d'Orientació Acadèmica

Si necessites informació per resoldre aquestes preguntes o d'altres sobre l'homologació dels teus estudis,  pots adreçar-te a l'Oficina Jove (Servei d'Orientació Educativa)  o bé pots consultar tota la informació en...

Seguir llegint...

Tens dos anys d’experiència laboral i/o …

01 Jun 2022 | Secció: Servei d'Orientació Acadèmica

Tens dos anys d’experiència laboral i/o has fet cursos no formals? No tens titulació oficial o vols millorar-la? Vols millorar les teves oportunitats laborals? Si la resposta és afirmativa, a qualsevol de les...

Seguir llegint...