Ajuntament de Granollers

cartelleria treballA partir del mes de setembre pots venir al Gra i aprofitar els recursos, les eines i el suport d'una professional per millorar o començar la teva trajectòria laboral.

Un cop al mes es faran diferents tallers adreçats joves què volen buscar feina per primera vegada o ja estan en el procés de recerca de feina. Es tracta d’una introducció al món laboral com la creació o millora i revisió del currículum personal, la preparació de l’entrevista i la xarxa de contactes.
Per participar d'aquests tallers no cal inscripció prèvia ja que l'activitat és oberta i gratuïta.

Tots els tallers seran els dimecres a partir de les 17.30 h.

Anota les dates!

SETEMBRE

CLUB DE FEINA JOVE!
CURRÍCULUM PER COMPETÈNCIES! (1,5 h)
Taller pràctic per aprendre què és un currículum competencial i fer-ne un de personal. Conèixer la importància de les competències bàsiques, emocionals i tècniques. La importància del primer currículum basat en les competències adquirides amb l’experiència vital.
Data: 21 de setembre

OCTUBRE
SAPS ON BUSCAR FEINA?
LES MILLORS WEBS D’OFERTES I EMPRESES DE TREBALL TEMPORAL (1,5 h)
Coneix els diferents recursos on cercar feina. Descobreix planes web amb ofertes de feina adequades per tu, la manera d’inscriure’s i gestionar ofertes. Coneix les diverses Empreses de Treball temporal més properes a tu, inscripció a les seves webs i gestió d’ofertes. Coneix Feina Activa (Portal d’ofertes de la Generalitat) i Xaloc (Portal de Diputació de Barcelona).

Data: 26 d’octubre

NOVEMBRE

L’ÈXIT A L’ENTREVISTA! PREPARA-LA (1,5 h)
Aprèn en què consisteix una entrevista de feina. Prepara els teus punts forts i competències per argumentar les possibles preguntes. Assaja a través d’un rol-playing models d’entrevista individual i grupal. Prepara’t per ser observador d’entrevista i extreure què cal fer i no fer per tenir èxit.
Data: 16 de novembre

TIPS PER MOTIVAR-TE A BUSCAR FEINA! (1 h)
Si estàs cansat/da de buscar feina, desmotivat/da i estàs a punt de rendir-te escolta aquests consells per no defallir. Posa’t en marxa què l’oportunitat de feina pot sorgir en qualsevol moment. L’autoestima i ser positiu/va son el principal motor per aconseguir feina.
A càrrec d’Anna Berengüí, referent ocupacional de Granollers.

Data: 30 de novembre

 

DESEMBRE
ÚS DE XARXES SOCIALS PER BUSCAR FEINA! (2 h)
Potencia les teves xarxes socials a l’hora de buscar feina, fes un perfil professional a les xarxes de Linkeding, Instagram, etc., i publica anuncis amb la teva autocandidatura.
Crea xarxes socials per trobar feina. Els contactes personals son la clau per trobar feina.
Data: 21 de desembre

 

Notícies d'ocupació juvenil

Fes créixer les teves oportunitats forma…

26 Set 2022 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

T’has quedat fora de la formació reglada? Busques algun curs de formació? Des del Servei de Referent d’Ocupació Juvenil de Granollers t’orientem i assessorem sobre quins cursos alternatius de formació pots...

Seguir llegint...

T'orientem i acompanyem en la teva traje…

01 Jun 2021 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

Si tens ganes d'activar-te amb la recerca de feina o de seguir formant-te, no ho dubtis, demana orientació!Posa't en contacte amb la Referent d'Ocupació Juvenil del Gra. Envia un correu a...

Seguir llegint...