Ajuntament de Granollers

bolsa-trabajo-extranjeroEls camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món.

La duració dels camps de treball poden ser: 15 dies (curta durada), uns 3 mesos (mitja durada) i n'hi ha de fins a 6 mesos (llarga durada)

Poden participar si tens entre 14-29 anys.

Per inscriure's cal pagar una quota (cada organització estableix la seva) que garanteix les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l'assegurança de responsabilitat civil. No inclou el transport per a arribar al camp ni l'assegurança de viatge.

També a través d'aquests directoris podeu trobar més informació sobre els camps de treball, el tipus, les diferencies entre camps de treball, intercanvis a l'estranger, viatges solidaris, etc.

- Camps de treball. Info bàsica i general del que és un camp de treball i per a que serveix. També podeu trobar a lapart superior dreta l'accés directe a fer la inscripció.

Més info aquí.

- Modalitats de camps de treball:

1. Camps de treball a catalunya

2. Camps de treball d'intercanvi

3. Camps de treball internacionals

 Diferència entre camps de treball i ruta solidària. Més info aquí.

- Preguntes i dubtes més freqüents sobre els camps de treball. Més info aquí.

Notícies de Voluntariat

Tipus de voluntariat

10 Gen 2022 | Secció: Voluntariat

Quan una persona o persones decideixen fer un voluntariat i conèixer altres països i la seva forma de viure existeixen diferents opcions, per aquest motiu us expliquem breument les diferències...

Seguir llegint...

Vols fer de voluntari o voluntària?

10 Gen 2022 | Secció: Voluntariat

Primer de tot, pensa en que et mou a ser voluntari o voluntària, quina disponibilitat tens, quant de temps vols dedicar-hi, i finalment quines són les associacions i iniciatives d'acció...

Seguir llegint...

Voluntariat a Granollers

10 Gen 2022 | Secció: Voluntariat

Sovint darrere el concepte de voluntariat ens imaginem joves que viatgen a l'altra punta del món per col·laborar i participar en altres països. Però no hem d'oblidar que dins del...

Seguir llegint...