Ajuntament de Granollers

pride manifestEl mes de juny es commemoren els fets del 28 de juny de 1969, data en què es van iniciar els aldarulls de Stonewall, Nova York (EUA), que es considera que marquen l'inici de l'alliberament homosexual. La població LGBTI va sortir al carrer de manera pacífica per fer-se visible i demanar la plena igualtat jurídica i social, i per lluitar contra la discriminació i els abusos.

Actualment les persones LGBTI+ viuen amb més llibertat que anys enrere, però encara pateixen situacions d’incomprensió, de prejudicis i de discriminació, de lesbofòbia, homofòbia, bifòbia, transfòbia i intersexofòbia.

Per aquest motiu, l’associació Trenquem Armaris i l’alumnat del CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral d’Arsènic. Espai de Creació, amb el suport de l’Ajuntament de Granollers, han organitzat un conjunt d’activitats per reivindicar i sensibilitzar la ciutadania, i per contribuir que a Granollers es pugui viure la diversitat sexual i de gènere en plena llibertat.

😍 Durant el mes de juny s'han realizat diferents accions a la ciutat de Granollers, i tot i que el 28 de juny va ser el dia de l'Orgull i es va consolidar amb la lectura del manifest de la Porxada per part de l'entitat Trenquem Armaris i la participació de Xics de Granollers el 28 de juny.  

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

El GRA s'omple amb el tret de sortida!

19 Set 2022 | Secció: Tens una idea?

Divendres 16 de setembre el Gra va obrir la seva programació de tardor amb el concert "Tret de sortida!" on un total de 5 joves de la comarca van pujar...

Seguir llegint...

Tens una idea? La vols dur a terme?

14 Mar 2022 | Secció: Tens una idea?

🙉Tens una idea o projecte?😎Tens ganes de passar de la idea a l'acció?Al Gra et donem suport perquè els teus projectes comencen a prendre forma! El Suport a Iniciatives Juvenils és...

Seguir llegint...