Ajuntament de Granollers

TretsortidaEL GRA TORNA A ARRENCAR MOTORS!!!

El proper divendres 16 de setembre, el Gra es vesteix amb les seves millors gales per donar la benvinguda al curs 2022-23, amb l'actuació de diversos solistes Granollerins i de la comarca.

Podrem gaudir de les actuacions de la Jimena Gómez (@_jiimmusic_), una noia vinculada al projecte Etcètera i a la música des de ben joveneta, comptarem amb la dolça veu de l'Ares Elías (@areseliass_), amb l'Ona Casacuberta (@onniinss) i el seu guitarrista incondicional i per últim amb en Joan Liaño (@joanliano) un jove fidel al Gra, concursant d'Operació Paki i concursant d'Eufòria a TV3.

Recorda! Divendres 16 de setembre a les 20 h, a la Plaça de l'Església, la música estarà servida per donar el tret de sortida a aquest curs que ja ha començat!

No t'ho pensis, t'esperem!!

Divendres 16 de setembre a les 20 h

Plaça de l'Església

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime: joc nocturn, música i …

04 Jul 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Divendres 1 de juliol a la nit va tenir lloc a la plaça de l'Església el Carmanyola Crime! Una activitat molt esperada que dies abans ja havia penjat el cartell...

Seguir llegint...

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...