Ajuntament de Granollers

IMG 1687Divendres 1 de juliol a la nit va tenir lloc a la plaça de l'Església el Carmanyola Crime! Una activitat molt esperada que dies abans ja havia penjat el cartell de SOLD OUT de taules/participants inscrits.

Com a tancament cursal del Carmanyola Night (projecte d'oci nocturn que s'ha iniciat aquest 2022) vam proposar un joc de pistes nocturn per la ciutat, enfocat a resoldre un crim. L'activitat va estar organitzada els i les alumnes del Grau Superior de l'escola de teatre ARSÈNIC i van ser qui van preparar la dramatúrgia del cas i la interpretació dels personatges durant la nit. Un gran treball, que a més ha estat també el seu treball final a nivell acadèmic

Un cop van arribar els grups inscrits a les 21 h, es va explicar el funcionament de la vetllada i els grups van començar a sopar. A les 22 h, de sobte, a la pantalla gegant instal·lada a la plaça es va emetre un noticiari que informava de l'assassinat d'un jove granollerí, vinculat amb un dels grups que estaven sopant a l'activitat. Era el moment de començar a jugar i descobrir què havia passat!

Durant 90 minuts els grups van anar descobrint les pistes i van investigar a fons qui podia ser la persona assassina!

La nit, un cop resolt el cas, va acabar amb un concert del grup jove Idilia, un dels participants al Carmanyola Night del març musical. Amb el seu pop-rock van fer ballar a tota la plaça i van tancar l'activitat deixant un gran sabor de boca als assistents!

Durant la nit es va sortejar una cistella de pícnic ben plena d'objectes vinculats amb la programació del Carmanyola Night (entrades per anar al Teatre Auditori de Granollers, llibres, carmanyoles i material de pícnic, beguda, menjar, el CD de Maria Castell Margenat, etc.), i el grup guanyador del Carmanyola Crime es va emportar la Lot d'Or i una sessió d'escape room a La Iniciativa de Granollers.

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...