Ajuntament de Granollers

18El divendres 17 de desembre el GRA es va vestir amb la màgia del nadal gràcies a la Iniciativa Juvenil que han impulsat un grup d'alumnes de l'Institut Antoni Cumella: l'Escenari Obert de Nadal.

Aquesta versió festiva de la mítica activitat del servei de Joventut va omplir l'equipament amb més d'una trentena de persones que van assistir com a públic i en la qual hi van participar una desena de joves, entre artistes i organitzadors.

Totes les actuacions van tenir vinculació amb el nadal i tant l'escenari com l'espai de relació van guarnir-se per l'ocasió, amb les ganes i l'esforç dels i les joves que van idear l'activitat. Dalt de l'escenari s'hi va veure cant, guitarra espanyola, dansa i màgia. Un vespre de talent variat per sentir l'esperit nadalenc a flor de pell i donar als més joves l'oportunitat de portar a terme els seus projectes i les seves accions.

 

Notícies escenari obert

Escenari obert de tardor

23 Nov 2021 | Secció: Escenari Obert

Divendres 19 de novembre al vespre va celebrar-se al Gra el primer Escenari Obert d'aquest curs, una de les activitats més consolidades del servei de Joventut. Un total de 4...

Seguir llegint...

Escenari obert de tardor

16 Nov 2021 | Secció: Escenari Obert

😎 Epp ep ep que comença l'espectacle juvenil més consagrat del Gra, el fabulós "Escenari Obert", un espai on vosaltres joves sou els protagonistes...ja sigui a nivell individual o en...

Seguir llegint...