Ajuntament de Granollers

Mesa de trabajo 15Los Niños del Balcón (LNDB) és un grup de rap procedent de Lliçà d'Amunt, integrat per un DJ, un guitarra i dos rapers. Van néixer al març del 2020, en plena pandèmia.
Actualment tenen 13 singles fora, inclòs el seu primer EP, Duelos. LNDB són un viatge de sentiments i emocions per fer de la vida una travessia més lleugera, amb un rap més melòdic, a més a més, de voler plasmar un missatge en les seves lletres, tant en català com en castellà.

El seu directe és totalment propi, amb cançons 100% LNDB, el fil conductor, són els sentiments i tot allò que viuen les persones dia a dia.

Durant l'estiu han estat en diverses festes majors com la de Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Canovelles, Lliçà d'Amunt i Corró d'Avall. Per tancar la gira d'estiu fan parada al Gra de Granollers, l'espai jove de la ciutat.

En breu, disposareu del seu un nou single anomenat “ATREVIDOS” a totes les plataformes digitals, i per l'any vinent vindran amb un nou EP.

Aquest grup no s'atura!!

Segueix-los a:

Canal Youtube

Instagram

Spotify

📅 24 de setembre

⏳ A les 21 h

📍  Gra. Equipament juvenil

🤳🏼 Entrada gratuïta. Envia un whatsap al 620 655 001 amb les teves dades personals.

👁‍🗨 Si vens de concert, has de saber què...

- L’activitat presencial es farà amb control d’entrada i amb les mesures higièniques i sanitàries: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació i rentat de mans freqüent i neteja de l’espai.

- Hi pot haver canvis en les dates o en les condicions de desenvolupament de les activitats com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia.

- Els canvis es comunicaran i seguiran les indicacions de l’organització.

- Si finalment no vens a l’espectacle, comunica-ho a l’organització per tal que una altra persona pugui fer servir l’entrada.

Notícies de DNIT, oci nocturn

Rock al pròxim Dnit amb PERRØ

27 Set 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

Finalitzem un Dnit i seguim amb el següent, en aquest cas tornem a gaudir de bona música de la mà del grup guanyador del concurs [És] Música 2021. PERRØ  és un grup...

Seguir llegint...

Espectacles gratuïts amb el Dnit

07 Set 2021 | Secció: DNIT, oci nocturn

🐈 Comença la nova fornada d'espectacles gratuïts al Gra! Obrim les portes el Dnit, la programació de vespres amb espectacles gratuïts a l'Equipament juvenil del Gra. Un programa cultural i juvenil...

Seguir llegint...