Ajuntament de Granollers

GRA IG 6🙌 Atenció famílies això va per vosaltres!

Parlem en família és un projecte transversal que suma les diferents perspectives del serveis municipals, i que pretén donar eines i suport a les famílies per acompanyar els fills i les filles. Així, es proposen un conjunt de xerrades per orientar, assessorar i facilitar informació sobre algunes qüestions que tenen a veure amb el desenvolupament personal dels infants, adolescents i joves.

Enguany, el programa «Parlem en família» s’enceta amb una xerrada inaugural i tres cicles al llarg del curs 2022-23, per donar resposta a qüestions de l’àmbit educatiu, social i emocional en relació amb els infants, adolescents, joves i les seves famílies.

En aquest llibret trobareu el cicle de salut mental, que es desenvolupa d’octubre a desembre; el cicle d’entorns digitals, de gener a març, i el cicle d’educació per a la primera infància, d’abril a maig.

- Cada xerrada s’ofereix per a un grup d’edat diferent: de 0 a 5, de 6 a 11 i de més de 12 anys.

- Per participar i assistir a les diferents activitats, consulteu el programa i preneu nota de les que s'adapten millor a les vostres necessitats i interessos.

- Recordeu que cada una de les xerrades s’adreça a un grup de família amb fills i filles amb franges d’edat diferents.

- Les inscripcions es faran en línia a: www.granollers.cat/parlemenfamilia

- Cada xerrada té un període d’inscripció. Són presencials i tenen les places limitades.

- Per a qualsevol consulta, suggeriment o dubte, adreceu-vos a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Notícies de tallers per a famílies

No hi ha notícies en aquesta secció.