Ajuntament de Granollers

Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

collage itineraris 2019Els Itineraris d' estiu són els casals que el Servei de Joventut adrecem cada mes de juliol els i els joves de Granollers de 12 a 16 anys amb la intenció d'oferir unes activitats d'estiu enriquides amb oportunitats educatives de qualitat.

La proposta dels Itineraris consisteix en què el o la jove pugui triar la seva combinació de tallers i que encaixi segons les seves habilitats o gustos. Cada any es proposen noves combinacions i tipus de tallers, i d'altres per l'èxit i l'interès que tenen els mateixos joves es repeteixen. Tanmateix, els Itineraris tenen un fil conductor de manera que tot i que es realitzen tallers diferenciats hi ha un element que els uneix i es comparteix.

Els diferents tallers s’han desenvolupat de dilluns a dijous sempre en espais municipals com: l’Equipament Juvenil, la Sala Llençadora i Dents de Serra de RU, Sala Tarafa, el CTUG, l’Espai Gastronòmic, el TAG i els Cinemes Edison, Teatre Auditori de Granollers, etc. Els divendres, es gaudeix anant a la piscina municipal de Granollers de manera conjunta i també es sol fer una sortida. El casal es fa en horari de matí de 9 a 13 h.

Les preinscripcions els itineraris es fan a inicis de maig dins de la programació de Fes-te l'Estiu de l'Ajuntament de Granollers.

Foto d'arxiu

 

 

Notícies itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

No hi ha notícies en aquesta secció.