Ajuntament de Granollers

Formació i xerrades

En aquest apartat de formació i xerrades trobareu totes aquelles accions i programes que volen ser un recurs i um impuls en la vostra formació professional, però també personal. Podeu trobar diferents programes com són: els cursos del Gra, el programa per a adolescents com l'ETC, trobades en format xerrades, taules rodones, formació per a famílies, tallers, espais de trobades, etc.

Un ventall de possibilitats que no podeu deixar escapar!

Consuteu a continuació totes les formacions i tallers: 

by iconos8

👉 Xerrades del Gra: programa adreçat a joves clip brainstorm

Accions informatives en diferents formats adreçades als i les joves de Granollers i la resta de la comarca. Aqeust programa pretén facilitar informació i recursos vinculats amb oportunitats associatives, acadèmiques, laborals, d’habitatge, la salut, la mobilitat internacional, la solidaritat i la gestió emocional, de la mà de persones expertes en la temàtica.

👉 Guia de recursos educatius: adreçat a centres d'educació secundària                       

Accions formatives amb l'objectiu de facilitar un espai d'informació i orientació als centres d'educació secundària de Granollers.

👉 Cursos i tallers: adreçat a joves de 16 a 35 anys.

Programa de formacions i monogràfics de caràcter curricular i/o ocupacionals en diferents àmbits professionals que han de permetre desenvolupar i potenciar coneixements, habilitats i competències professionals i on es pugui obtenir un certificat o una titulació oficial.

👉 Programa ETC: adreçat a adolescents de 12 a 16 anys

Espai educatiu que ofereix oportunitats educatives als adolescents durant el temps no lectiu, a través d’una oferta d’activitats de tipus cultural i artístic, mitjançant diferents cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

👉 Tallers per a famílies: adreçat a famílies amb joves de 12 a 18 anys i professionals de l'àmbit socioeducatiu.

És un programa que neix amb la idea d'oferir espais d’acompanyament gratuït per a famílies amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements comptant amb la presència d’especialistes que ens assessoren sobre diversos temes d’interès.

👉Itineraris d'estiu: adreçat a joves de 12 a 16 anys.

Casal d'estiu que s'ofereix durant el mes de juliol amb un centre d'interès i el o la jove pot triar el seu itinerari de tallers.  

Notícies de Formació i xerrades

"Any nou nova aventura" Taula …

24 Gen 2022 | Secció: Xerrades del Gra

Us proposem un ventall d'accions informatives amb l’objectiu de facilitar informació i recursos vinculats a oportunitats associatives, acadèmiques, laborals, d’habitatge, de salut, de mobilitat internacional, etc. de la mà de...

Seguir llegint...

Propera xerrada: Al futur planta-li cara…

24 Gen 2022 | Secció: Tallers per a famílies

🙋 Parlem en família és un projecte transversal que suma les diferents perspectives del serveis municipals, i que pretén donar eines i suport a les famílies per acompanyar els fills i...

Seguir llegint...

Cursos del Gra: nou programa de gener a …

21 Gen 2022 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Ja tenim obertes les inscripcions als nous cursos i tallers del Gra per la temporada de gener a juliol 2022.   Els cursos del Gra s'adrecen principament a joves de 16 a...

Seguir llegint...

Diferències entre ser monitor/a i premon…

10 Gen 2022 | Secció: Cursos i tallers (de 16 a 35 anys)

Saps quines són les diferències entre realitzar el curs de monitor/a de lleure i el curs de premonitor/a de lleure? Per a que serveixen i si té sortides professionals? El curs...

Seguir llegint...