Ajuntament de Granollers

El GRA

grawebEl GRA és un equipament públic obert a tots/es els joves de la ciutat que té la voluntat de donar suport i d'assessorar en el seu procés d'emancipació individual i col·lectiva, i que propugna la igualtat, el respecte entre tots els seus membres i el rebuig de qualsevol forma de violència, marginació, intolerància i discriminació. Els nostres principals objectius són incentivar i promoure la plena participació dels joves i les joves de Granollers, ser un punt de referència per a totes les persones joves de la ciutat i oferir els serveis necessaris per tal de donar resposta als reptes dels joves i les joves d'avui.

QUÈ HI POTS TROBAR?

Tallers, assessorament, concerts, formació, art, exposicions, informació, teatre, dansa, suport a entitats i grups de joves, etc., i tot el que se t'acudeixi!

Pots consultar la programació d'activitats al web i/o venir a proposar-nos les teves.

ESPAIS DE L'EQUIPAMENT

El Gra cedeix sales polivalents a les entitats juvenils, col·lectius joves, organitzacions o d'altres grups juvenils. Tot l'equipament diposa de WI-FI.

Pregunta'ns com sol·licitar-les o reserva el teu espai a través de la web, per telèfon el 93 842 66 84 o a l'adreça electrònica de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Entrada a l'equipament. Espai de relació 

Un espai d'accés lliure pensat per a joves amb programacions setmanals d'espectacles, concerts i activitats diverses. 

Altell. Oficina Jove. Informació, recursos i orientació juvenil. Trobaràs informació i orientació en temes de formació, treball, camps de treball, voluntariat, participació, habitatge i altres àmbits d'interès juvenil perquè no et perdis cap oportunitat. També pots fer les teves consultes mitjançant la web a l'apartat Digue'ns la teva! i al correu del Gra: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Primera planta

Espai Fòrum. Espai dissenyat per fer reunions, especialment per cedir-lo a les entitats i els grups juvenils. 

Aula taller. Espai dissenyat per a la realització de tallers de formació diversos. Equipada amb pica, taules i cadires, armaris.

Sala d'estudi. Espai on podràs estudiar, fer deures i treballs tant a nivell individual com grupal. Equipada amb pica, taules i cadires.

Aula informàtica. Espai que disposa de programari lliure i connexió a Internet. Vine a fer els teus treballs de classe!

Aula grup. Sala per a treballs en grup, preparar exposicions de classe.

Segona planta

Sala A i B. Sala polivalent de 146 m² per a tallers i cursos, assajos i activitats d'expressió artística i corporal. Pot dividir-se en dues sales, mitjançant un tancament i separació. També es disposa de vestuaris i dutxes.