Ajuntament de Granollers

Directori del Servei de Joventut

Benvingut al portal jove de www.grajove.cat,

L'equip del Servei de Joventut us vol donar la benvinguda a tots els i les joves de la ciutat de Granollers com de la comarca a través de la nostra web. i esperem que us sigui d'utilitat per la recerca d'informació, recursos, orientació, activitats, tallers, etc., així comun portal on es vol fer visible la particiapció dels i les joves com totes aquelles accions que puguem realitzar conjuntament.

Per altra banda, si  teniu qualsevol demanda, dubte i/o consulta ens podeu localitzar mitjançant aquest directori:

👉🏽 Correus generalistes

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Consultes generalistes sobre inscripcions i/o cessions - reserves d'espais de l'equipament.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Consultes per a cursos i tallers.

👉🏽 Correus de l'equip del Gra

- Responsable de programes de Joventut. Antoni Cobos Garcia. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Administrativa del Servei. Marta Rodríguez Martí. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

- Referent de programes i projectes i Oficina de comunicació. Vanessa Bassols Garcés. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Informadora juvenil generalista. Aisha Seck. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Informadora juvenil i Servei d'Orientació Acadèmica. Sandra Junqueras Cardenas. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Programa Referent d'Ocupació (per a joves de Granollers). Anna Berengüí. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Dinamitzador juvenil. Joan Camps García. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Dinamitzadora juvenil. Andrea Gilart Real. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

👉🏽 Altres serveis i programes

- Servei d'Orientació laboral. Laura Pérez i Maria Morales. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Programa Referent d'Ocupació (per a joves del V. Oriental). Mònica Àlvarez i Ester Simona. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.