Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

cartell SIJ projeccio xerradesLa setmana vinent es portarà a terme al Gra diverses accions de caràcter mediambiental. Aquestes accions estan organitzades per Huruma i Càntic d'alliberació animal i de la terra.

Per assistir no cal inscripció i són gratuïtes. 

El dilluns 4 de març a les 18 h es farà una projecció del documental Cowspiracy, el qual ens parla de com estem destruint el nostre planeta i intenta esbrinar la principal causa i en cerca de la solució.

Mentrestant, el dijous 7 de març a les 18 h i fins les 20 h podeu participar i assistir a dues xerrades informatives.

A les 18 h es portarà a terme la primera de les xerrades "Viure sense residus" i es parlarà de com viure en el segle XXI sense generar residus per així poder salvar al planeta i deixar de destruir-lo. A partir de les 19 h  la trobada se centrarà en la temàtica de l'activisme i la importància que totes les persones en el nostre dia a dia siguem conscients de fer quelcom al respecte, ja que qualsevol canvi, per petit que sigui, contribueix a salvar el nostre planeta Terra.

Us esperem a tots i totes!

 

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

L'Ecoparty es va omplir de música i cons…

08 Jul 2019 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

El passat dissabte 6 de juliol va tenir lloc a la Plaça de l'Església l'ECOPARTY, acció de sensibilització sobre el canvi climàtic. L'activitat, organitzada pel grup de joves "Save the...

Seguir llegint...