Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

El Gran Malson CartelEl passatge del terror del Gra arribarà el dissabte 10 de novembre, en la seva vuitena edició. Organitzat pels impulsors d'Horroryzeme, Sergi Carrizo i Aitor Ondiviela, l'activitat s'adreça a un públic jove, de 12 anys i fins a 30.

Per accedir al túnel, que porta per títol "El gran malson", caldrà tenir almenys 12 anys; els més joves hauran de venir acompanyats d'un adult.

Sergi Carrizo i Aitor Ondiviela tenen 24 anys i organitzen el túnel del terror del Gra des de l’any 2011. Van coincidir ideant la primera edició i des de llavors han organitzat altres passatges arreu del país. Actualment, el grup Horroryzeme l'integren una quinzena d'actors i actrius. L'entitat, sense finalitat de lucre, té un propòsit lúdic i d'entreteniment.

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

1a Fira Animalista

15 Nov 2018 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

El proper  dissabte 24 de novembre es celebrarà la 1a Fira Animalista de Granollers, de 10 a 19 h, a la plaça de l'Església, organitzada per la Comunitat Animalista del...

Seguir llegint...

El Gran Malson" va portar 335 joves…

12 Nov 2018 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

El dissabte 10 de novembre el grup de joves Horroryzeme va organitzar, per vuitè any consecutiu, el passatge del terror al Gra. Sota el nom de "El Gran Malson", l'equipament...

Seguir llegint...