Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Cartell MNV Kids defLali BeGood actuarà al Festival Musik N Viu Kids

El dissabte 15 de juny se celebrarà el festival de música per a nens i nenes, el Musik N Viu Kids. La 7a edició de concerts i activitats infantils tindrà lloc a la plaça de l’Església a partir de les 18 h i donarà el tret de sortida a una nova edició del Festival Munik N Viu.

El festival començarà amb una cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat. Els timbalers i les timbaleres de la Colla Infantil i de la Colla Jove de Diables de Granollers acompanyaran el recorregut amb la música dels seus timbals per iniciar la festa. A continuació, a les 18.15 h, es faran sessions de tallers musicals i hi haurà berenar de fruita fresca per a tothom. A les 19.30 h l'Aula de Música L'Orquestra organitzarà el taller participatiu de batucada i percussió Balla, escolta i palpa la música. A partir de les 20 h serà el moment del concert amb el show Futur-Oh! i el nen que portes dins de Lali BeGood. Serà un espectacle ple d’energia i humor amb temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica. Sense complexos ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills, la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic. Un viatge a través de la història del rock amb lletres divertides i pensat per a tota la família.

El Musik N Viu Kids està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, els esplais L’Estel del Matí, Esplai Guai! de Palou i Colònies Sant Esteve; l’escola Aula de Música L’Orquestra; i la Xarxa de Centres Oberts de Granollers.

La 15a edició del festival Musik N Viu seguirà els caps de setmana 28 i 29 de juny, al parc Torras Villà, i el 12 i 13 de juliol, al Recinte Firal. Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de Musik N Viu.

Notícies de Musik N Viu

No hi ha notícies en aquesta secció.