Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

KIDS instagram 800x800A partir de les 6 de la tarda, hi haurà tallers, jocs, dansa... i l'actuació del grup La Tresca i la Verdesca a la plaça de l'Església

Dissabte, 9 de juny, s'estrena la 14a edició del Festival Musik N Viu Kids amb la tarda dedicada als infants. Serà a la plaça de l'Esglésa (18 h) i hi haurà tallers de percussió, jocs gegants, masterclass de dansa africana i les actuacions del grup granollerí Taka Taka Chombo, que fa percussió amb material reciclat, i els combos de l'Aula de Música L'Orquestra. Al llarg de la tarda els nens i nenes que participin en els diferentd tallers podran passar per la nostra parada de berenar, on oferirem un got de fruita fresca envasada per refrescar les goles i donar forces perquè a partir de les 8 del vespre començarà l'espectacle del grup d'animació La Tresca i la Verdesca amb el seu espectacle, A quant va la mel? Les entitats organitzadores de la tarda infantil de Musik N Viu en són tres: Esplai Guai! de Palou, esplai d'Assís i esplai L'Estel del Matí conjuntament amb l' Aula de Música l'Orquestra i la Xarxa de Centres Oberts.

 

El festival continua el dissabte 16 de juny amb la nit Off a la sala Nau B1 de Roca Umbert, organitzada per ASGRAM, Associació Granollerina de Músics. Serà una nit de heavy metal amb el grup We Exist Even Dead com a cap de cartell i la banda sabadellenca de metalcore Against The Inspiration.

El moment culminant del festival arribarà el darrer cap de setmana de juny/ primer de juliol, amb tres nits i un migdia de concerts al Parc Firal i, per primera vegada, al Parc Torras Villà. Totes les actuacions del festival, coorganitzades per l'Ajuntament i entitats joves sense ànim de lucre de la ciutat, són gratuïtes.

Més info, www.musiknviu.cat

Facebook (www.facebook/musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers).

Notícies de Musik N Viu

Com t'imagines el Musik N Viu 2019?

17 Set 2018 | Secció: Musik N Viu

Com t'imagines el pròxim Festival del Musik N Viu?Animem a totes les entitats de Granollers i grups de joves que tinguin ganes i motivació a venir i participar d'aquest procés...

Seguir llegint...