Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

LOGOMUSIKNVIUAvui a la tarda, concretament a les 19 h, a l'espai de relació del Gra es portarà a terme la roda de premsa del 14é Festival del Musik N Viu 2018.  Aquest  any, es comptarà amb la presència de l'alcalde Josep Mayoral i el regidor Francesc Arolas, juntament amb els membres de les entitats organitzadores que ens explicaran la programació del Festival.

Aquest any com a novetat el format en dies s'ha vist modificat, no serà dos cap de setmana com cada any, sinó que el festival gran es farà en una mateixa setmana (de dijous 28 de juny a l'1 de juliol) i els espais es veuran modificats: el 28 de juny i 1 de juliol es farà al Parc Torras Villà amb l'entitat AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts) i els dies 29 i 30 de juny es mantindrà l'espai del Recinte Firal organitzat per Diables  de Granollers (28/06) i Jovent Ignorat (29/06).

Prèviament a aquestes dates, hi haurà el Musik N Viu Kids per un públic més familiar el 9 de juny a la plaça de l'Església organitzat per les entitats de lleure Esplai Guai! De Palou, Estel del Matí i Esplai d'Assís juntament amb l'Aula de Música L'Orquestra i la Xarxa de Centres Oberts de Granollers, a la Pl. de l'Església.

El Musik N Viu Off anirà a càrrec d'ASGRAM (Ass.Granollerina de Músics) el 16 de juny a la Nau B1, que aquest any aportaran un estil musical més heavy.

Notícies de Musik N Viu

Com t'imagines el Musik N Viu 2019?

17 Set 2018 | Secció: Musik N Viu

Com t'imagines el pròxim Festival del Musik N Viu?Animem a totes les entitats de Granollers i grups de joves que tinguin ganes i motivació a venir i participar d'aquest procés...

Seguir llegint...