Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

007 esmusic17 web 01Enguany hem obert la segona edició del concurs de música [És] Música. Aquest concurs neix de l'antic concurs d'institut I [És] Música i pren un nou format, amplia en edats i dóna l'oportunitat a que joves de la comarca es puguin presentar.

Aquest concurs està organitzat amb el suport d'ASGRAM, l'Associació Granollerina de Músics i la col·laboració de Cub, buc's d'assaig de Granollers.

L'objecte d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, ja siguin a nivell novell o semi-professional.

Actualment el concurs està tancat i us informem que l'ordre d'actuació dels grups es farà mitjançant un sorteig públic el divendres 7 d'abril a les 18 h al GRA.

 

El concurs tindrà lloc el dissabte 29 d'abril a les 17.30 h. S'estableixen tres places de la ciutat de Granollers per poder desenvolupar el concurs: pl. de La Porxada, pl. de l'Església i pl. Folch i Torres.

Premis:

- Premi per al grup guanyador a la categoria [És] Música:

- L'oportunitat de poder tocar en un escenari professional, dintre d'una cartellera de grups seleccionats per les entitats de la ciutat, emmarcat dintre del Festival de Música: MUSIK N VIU.
- Dotació econòmica per valor de 1000 €. Totes les quantitats queden subjectes a l'impost de retenció vigent segons llei, llevat d'exempció concedida per l'òrgan competent de l'Administració Tributària.

- Premi per al grup guanyador a la categoria I [És] Música:

- Se li donarà la oportunitat de poder actuar dintre del marc de programació musical de Joventut o d'altres equipaments o serveis municipals: Festival MUSIK N VIU OFF.
- 10 hores d'utilització dels bucs d'assaig al CUB, Espai d'assaig musical amb gravació d'un assaig en directe valorat en 200 €.

- Xec-regal per valor de 100 € en material musical

- Per els grups no guanyadors:

Els grups participants i no guanyadors tindran l'oportunitat de tocar a l’equipament juvenil i formar part d’altres actes en l’àmbit musical.

Notícies de Música

La Nau B1 acull la segona edició de Nit …

12 Des 2017 | Secció: Música

La Nau B1 acull la segona edició de Nit de Llops organitzada per l'entitat musical ASGRAM en col·laboració amb el Gra i Roca Umbert. El pròxim dissabte 16 de desembre de...

Seguir llegint...

Ja tenim guanyadors de la 2ª Edició de l…

03 Mai 2017 | Secció: Música

El passat dissabte 29 d'abril es va dur a terme la segona edició del concurs [És] Música, aquest any van participar un total de 10 grups de Granollers i la...

Seguir llegint...

Torna la 2ª edició del concurs [És] Músi…

26 Abr 2017 | Secció: Música

El proper 29 d'abril a partir de les 17.30 h es portarà a terme la 2ª edició del concurs msuical [És] Música. L' [És]Música és un concurs musical adreçat a...

Seguir llegint...

Sorteig per el concurs [És] Música

20 Abr 2017 | Secció: Música

El passat divendres 7 d'abril a les 18 h es va dur a terme el sorteig de distribució per places i ordre d'actuació dels grups participants per la 2ª edició...

Seguir llegint...