Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

banner GR 2017 02En breu obrirem la convocatòria del concurs Gra d'Or 2017, un concurs jove de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals de Granollers.

Aquest concurs té per objectiu la detecció i el suport de joves artistes en matèria audiovisual, per tal de donar a conèixer nous artistes i mostrar les seves obres. El concurs de curtmetratges està emmarcat dins del projecte Joves Creadors que promou el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Granollers.

Ja disposeu de les bases del Gra d'Or 2017:

Bases i instància a presentar

Bases per descarregar

- Poden optar al concurs els joves d'entre 12 i 35 anys residents a Granollers i a altres municipis del Vallès Oriental.

- La participació al concurs es pot fer de forma individual o en grup amb un màxim de 4 persones, i les obres seran presentades sota un pseudònim.

- El termini de presentació començarà l'endemà de la publicació d'aquestes bases al taulell del Gra i al web, www.grajove.cat i finalitzarà el dia 10 de febrer de 2017.

- El veredicte es donarà a conèixer el 17 de febrer de 2017 durant la celebració de la Gala d'entrega de premis.

- Els treballs s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), presencialment, carrer de Sant Josep 7 de Granollers, en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 h a 14 h), o virtualment a través de la web de l'OVAC de Granollers adjuntant la corresponent instància, que trobareu disponible a la mateixa web, https://seuelectronica.granollers.cat (apartat Oficina Virtual--> presentar una instància).

Les categories a les quals es poden presentar són:

- Categoria 12 – 15 anys:  el contingut de les obres presentades dins d'aquesta categoria és lliure, en aquest sentit, pot fer referència a qualsevol temàtica.
 - Categoria 16 – 35 anys: les modalitats de participació que s'estableixen són les següents:
 
Modalitat de participació A: Temàtica Social
El contingut de les obres presentades dins d'aquesta modalitat de participació han de fer referència a qualsevol temàtica social.
Modalitat de participació B: Temàtica lliure
El contingut de les obres presentades dins d'aquesta modalitat de participació poden fer referència a qualsevol temàtica diferent a l'anterior. 

- S'estableix també una Menció especial: millor treball realitzat per alumnes de secundària. Aquesta menció és acumulable a un altre premi i reconeix el millor treball realitzat per joves matriculats a centres de secundaria. 

Premis:

Categoria 12 -15 anys: 200 € en material audiovisual

Categoria 16-35 anys: la dotació economica des 200 € al guanaydor de cada modalitat de participació (A i B)

Menció espcial: millor treball realitzat per alumnes de secundària: 100 € en material audiovisual

 

 

 

 

Notícies d'Audiovisual

Gra·fix, exposa les teves obres!

04 Set 2017 | Secció: Audiovisual

Vols exposar? Vols demostrar les teves habilitats artístiques? Creus que tens fotografies, material audiovisual, quadres, còmics o altres treballs que puguin ser d'exposició i donar-te a conèixer?. Doncs ara tens aquesta...

Seguir llegint...

Entrega de premis a la Gala Gra d'Or 201…

20 febrer 2017 | Secció: Audiovisual

El passat divendres 17 de febrer va tenir lloc la tercera edició de la Gala d'Or on es va fer entrega de premis i presentació dels curts. Enguany s'han presentat...

Seguir llegint...

Gala del Gra d'Or

15 febrer 2017 | Secció: Audiovisual

Aquest divendres 17 de febrer a les 18.30 h es portarà a terme la tercera edició del concurs de curtmetratges i projectes audiovisuals del Gra d'Or en les seves diferents...

Seguir llegint...