Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

gala grador 17El passat divendres 17 de febrer va tenir lloc la tercera edició de la Gala d'Or on es va fer entrega de premis i presentació dels curts. Enguany s'han presentat un total de vuit treballs: dos per a la categoria 12-15 anys; tres per a la categoria 16-35 anys (temàtica social) i 3 més per a la categoria 16-35 anys (temàtica lliure).

Més d'una seixantena d'assistents varen apropar-se al Gra per a viure la gala en directe on es varen poder visualitzar tots els curtmetratges presentats el concurs en un ambient íntim i familiar. En aquest cas, els guanyadors han estat:

- En la categoria de 12 -15 anys el jove Gerard Bufí Auger amb el curtmetratge Bastard que ha estat premiat amb 200 euros en material audiovisual i una entrada doble per al Cineclub.

- En la categoria 16-35 anys (temàtica social): Lluís Margarit Vallcorba amb Equilibrismes que ha estat premiat amb una dotació econòmica de 200 euros.

- En la categoria 16-35 anys (temàtica lliure) també el jove Lluís Margarit Vallcorba amb Jigglipuff que ha estat premiat amb una dotació econòmica de 200 euros.

- La Menció especial per a alumnes de centres educatius de secundària va ser per a la jove Gemma Bartrés Vidal amb Qui ets? que ha estat premiada amb 100 euros en material audiovisual i una entrada doble per al Cineclub.

Veure curts presentats: clicar aquí

Notícies d'Audiovisual

Gra·fix, exposa les teves obres!

04 Set 2017 | Secció: Audiovisual

Vols exposar? Vols demostrar les teves habilitats artístiques? Creus que tens fotografies, material audiovisual, quadres, còmics o altres treballs que puguin ser d'exposició i donar-te a conèixer?. Doncs ara tens aquesta...

Seguir llegint...

Entrega de premis a la Gala Gra d'Or 201…

20 febrer 2017 | Secció: Audiovisual

El passat divendres 17 de febrer va tenir lloc la tercera edició de la Gala d'Or on es va fer entrega de premis i presentació dels curts. Enguany s'han presentat...

Seguir llegint...

Concurs Gra d'Or 2017 tancat

08 febrer 2017 | Secció: Audiovisual

En breu obrirem la convocatòria del concurs Gra d'Or 2017, un concurs jove de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals de Granollers. Aquest concurs té per objectiu la detecció i el suport de...

Seguir llegint...