Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

mostraelteutalent galaAquest divendres 23 de febrer va celebrar-se al Gra una nova edició del Concurs Mostra el teu talent! Un total de 7 joves, repartits en 6 actuacions diferents, van exhibir dalt de l'escenari de l'equipament les seves habilitats artístiques. Van ser 5 actuacions de cant, una de ball i una de màgia. El nivell mostrat pels i les joves va ser molt elevat i l'elecció dels finalistes i el guanyador no va ser senzilla pel jurat.

La gala va ser conduïda per l'actor i dramaturg Adrià Freijo, lligat al Gra, mitjançant el teatre, des de la seva adolescència. La seva forma de portar la presentació de la mostra va ser fresca, va interactuar amb el públic i va fer que fos molt dinàmic el transcurs de les actuacions. Els membres del jurat van ser de molt nivell també: Jess Heredia, Sergi Carrizo i Samantha López. Durant la gala, fora de concurs, també va actuar el duet de dansa C&C, grup jove resident a l'equipament, i que van posar un punt de ritme molt interessant amb els seus moviments.

El guanyador del concurs va ser Ricky, que va enamorar al jurat amb els seus trucs de màgia i un toc d'humor sempre present; Andrea va quedar segona gràcies al cant amb la seva bonica veu i el tercer lloc de la nit va ser per Asthree que amb la seva dansa free-style va ser qui va arrencar més aplaudiments del públic.

En definitiva, va ser un vespre ple de talent, on els protagonistes van ser la cultura i aquells joves que tenen habilitats artístiques escèniques i que van exhibir a la ciutadania de Granollers tot el potencial que tenen emmagatzemat dins seu. Una norantena de persones ho van gaudir en directe.

Galeria d'imatges

Notícies de Mostra el teu talent

Catorze joves artistes pugen a l'escenar…

04 Mar 2019 | Secció: Mostra el teu talent!

La guanyadora de l'edició 2019 del Concurs: Mostra el teu talent! ha estat la granollerina Andrea Guitard, amb la seva actuació de cant i guitarra. El altres finalistes de la...

Seguir llegint...

CONCURS: Gala Mostra el teu talent!

28 febrer 2019 | Secció: Mostra el teu talent!

Divendres 1 de març es celebra al Gra, la gala del Concurs Mostra el teu talent! 2019. Aquesta activitat, que va néixer l'any 2013 impulsada per un grup de joves...

Seguir llegint...