Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Es musicaEl passat dissabte 21 d'abril, la plaça de la Porxada i la plaça de l'Església de Granollers van agafar un to diferent a l'habitual, un to molt musical i divers.

Cinc grups musicals de Granollers i de la comarca es van presentar al concurs [És]Música organitzat pel servei de Joventut amb la col·laboració de l'entitat ASGRAM, Associació Granollerina de Músics. Un concurs que té per objectiu identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca ja siguin a nivell novell o semi-professional i que, enguany, arribava a la seva tercera edició.

A la plaça de la Porxada el públic va poder gaudir amb la música de La Cabaña, Perro i RedLed. Tres grups ben diferents que a ritme de reggae, rock i punk van fer vibrar al públic. Mentre que a la plaça de l'Església s'hi van concentrar grups de heavy metal tals com Golíat i Reset In May, també amb estils molt diferents.

El concurs va finalitzar amb el concert d'Inflexión, grup guanyador del concurs [És]Música en l'edició passada i, en acabat, vam descobrir el guanyador del concurs d'enguany. L'afortunat va ser Golíat i els podrem veure tocar en el Festival Musik N Viu d'enguany el proper 28 de juny al Parc Toras Villà.

Veure més imatges: aquí

https://www.facebook.com/pg/grajove.granollers/photos/?tab=album&album_id=10154925233478002

 

Notícies de [És] Música

Concerts a les places amb el concurs [És…

20 Abr 2018 | Secció: [És] Música

El proper dissabte 21 d'abril a partir de les 18 h torna la tercera edició del concurs [És] Música. Un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a...

Seguir llegint...

Concurs [És] Música 2018

20 Mar 2018 | Secció: [És] Música

Torna el concurs [És] Música 2018, un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música de l'any 2008 per donar a...

Seguir llegint...