Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Esmusica2018El proper dissabte 21 d'abril a partir de les 18 h torna la tercera edició del concurs [És] Música. Un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música de l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Ass. Granollerina de Músics) es decideix modificar el seu format i ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.

L'objecte d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals.

Aquest any comptem amb la formació de 5 grups de la categoria [És] Música. La categoria I [És] Música ha quedat deserta.

Els grups tocaran en dos places diferents, a les 18 h tindrem 3 grups musicals a la plaça de la Porxada: La Cabanya, Perro i Redled i a les 18.30 h començarana a tocar els 2 grups de la plaça de l'Església amb Golíat i Reset In May.

El concurs es desenvoluparà com l'any anterior, en cas de pluja el concurs no s'anul·la sinó que es trasllada a altres espais (a l'interior de la Porxada i al Gra).

El jurat farà les seves valoracions individuals i es posaran en comú posteriorment a les actuacions sota uns criteris de valoració, mentre en el Gra  es faci el concert d' INFLEXIÓN (grup guanyador del concurs [És] Música 2017). Passat el concert es donarà el veredicte d'aquest any. Els guanyadors rebran diversos premis entre d'ells tocar al Festival del Musik N Viu de la nit del 28 de juny al Parc Torras Villà i la dotació econòmica per valor de 1000 €.

Notícies de [És] Música

Golíat, guanyador del concurs [És] Músic…

24 Abr 2018 | Secció: [És] Música

El passat dissabte 21 d'abril, la plaça de la Porxada i la plaça de l'Església de Granollers van agafar un to diferent a l'habitual, un to molt musical i divers. Cinc...

Seguir llegint...

Concurs [És] Música 2018

20 Mar 2018 | Secció: [És] Música

Torna el concurs [És] Música 2018, un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música de l'any 2008 per donar a...

Seguir llegint...