Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

[És] Música

011 esmusica Notapremsa 01[És] Música és un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música que va néixer l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Ass. Granollerina de Músics) es decideix modificar el seu format i ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.

L'objectiu d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, ja siguin a nivell novell o semi-professional.


El concurs es divideix en dos categories:
• La Categoria [És] Música dirigida a aquells grups de música integrats total o parcialment per joves d'entre 18 a 30 anys de Granollers i la comarca. En cap cas la mitjana d'edat dels grups superà els 30 anys.
• La Categoria I [És] Música  dirigida els grups musicals majoritàriament formats per alumnes de centres d'educació secundària obligatori i/o postobligatòria d'entre 12 i 18 anys.

El concurs es sol portar a terme en tres places diferents de la ciutat, a l'aire lliure i dintre  dels mesos d'abril o maig.

Notícies de [És] Música

No hi ha notícies en aquesta secció.