Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

[És] Música

Es musica[És] Música és un concurs musical que neix a través del concurs previ I [És] Música l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Assoc. Granollerina de Músics) es decideix modificar el seu format i ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.

L'objectiu d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, a nivell novell o semiprofessional.


El concurs es divideix en dues categories:

• La Categoria [És] Música s'adreça a grups de música integrats totalment o parcialment per joves d'entre 18 a 30 anys de Granollers i la comarca. 

• La Categoria I [És] Música dirigida els grups musicals majoritàriament formats per alumnes de centres d'Educació Secundària Obligatòria i/o postobligatòria d'entre 12 i 18 anys.

El concurs es sol portar a terme en tres places diferents de la ciutat, a l'aire lliure i dintre  dels mesos d'abril o maig.

Notícies de [És] Música

No hi ha notícies en aquesta secció.