Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

[És] Música

011 esmusica Notapremsa 01[És] Música és un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música que va néixer l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Ass. Granollerina de Músics) es decideix modificar el seu format i ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.

L'objectiu d'aquest concurs és identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca d'entre 12 i 30 anys, ja siguin a nivell novell o semi-professional.


El concurs es divideix en dos categories:
• La Categoria [És] Música dirigida a aquells grups de música integrats total o parcialment per joves d'entre 18 a 30 anys de Granollers i la comarca. En cap cas la mitjana d'edat dels grups superà els 30 anys.
• La Categoria I [És] Música  dirigida els grups musicals majoritàriament formats per alumnes de centres d'educació secundària obligatori i/o postobligatòria d'entre 12 i 18 anys.

El concurs es sol portar a terme en tres places diferents de la ciutat, a l'aire lliure i dintre  dels mesos d'abril o maig.

Notícies de [És] Música

Golíat, guanyador del concurs [És] Músic…

24 Abr 2018 | Secció: [És] Música

El passat dissabte 21 d'abril, la plaça de la Porxada i la plaça de l'Església de Granollers van agafar un to diferent a l'habitual, un to molt musical i divers. Cinc...

Seguir llegint...

Concerts a les places amb el concurs [És…

20 Abr 2018 | Secció: [És] Música

El proper dissabte 21 d'abril a partir de les 18 h torna la tercera edició del concurs [És] Música. Un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a...

Seguir llegint...

Concurs [És] Música 2018

20 Mar 2018 | Secció: [És] Música

Torna el concurs [És] Música 2018, un concurs musical sorgit del projecte de Joves Creadors que neix a través del concurs previ I [És] Música de l'any 2008 per donar a...

Seguir llegint...