Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Bookcrossing

IMG 20180411 140442Busca, troba, llegeix i allibera!

El GRA és un punt de recollida i deslliurament del fenomen "Bookcrossing" . Al llarg de tot l'any recollim aquells llibres que tu no vols i que estigui en bon estat, els registrem i els deixem lliures per la ciutat de Granollers perquè els puguis trobar.

Us informem que recollim llibres de lectura, novel·les i contes. Si disposeu d'aquest material, ens podeu portar els vostres llibres per tal de seguir potenciant aquest moviment mundial. El Gra és zona d'alliberament controlat de bookcrossing. Pots venir a portar el teu llibre i alliberar-ho així com agafar-ne un i llegir-lo i després deslliurar-lo.

- Què és BookCrossing?

Bookcrossing és un moviment d'àmbit mundial que pretén "alliberar" llibres de manera que siguin llegits pel màxim de nombre possible de persones.

- Com funciona?

Si tens algun llibre i vols compartir la seva lectura, porta'l al Gra i nosaltres ens encarreguem de registrar-lo a la pàgina oficial de Bookcrossing o també ho pots fer tu mateix/a.

Des de la diada de Sant Jordi de 2013, ens encarreguem de deslliurar llibres per la ciutat que podreu trobar a través d'aquest mapa que us adjuntem a continuació:

Mapa Granollers_bookcrossing 1

Mapa Granollers_bookcrossing 2

Més informació: www.bookcrossing.com / www.bookcrossing.es

 

 

 

 

Notícies Bookcrossing

Passallibres, Bookcrossing a Granollers

18 Abr 2018 | Secció: Bookcrossing

El Gra proposa un projecte de passallibres de llibres d’autors locals (Bookcrossing) per aquest Sant Jordi 2018. El Gra alliberarà les últimes novetats d’autors i autores locals i lilbres d’escriptores i...

Seguir llegint...