Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

Imatge NadiaEl pròxim 3 d'abril es portarà a terme a l'institut Antoni Cumella i l'Escola Pia de Granollers la trobada amb "Nadia" i la companyia teatral del Pol Sud.

Amb ànim d’aprofundir en les propostes artístiques i de generar pensament crític, cada temporada el Teatre Auditori de Granollers (TAG) acull un artista o una companyia. Aquesta temporada 2018/2019 compten amb La Conquesta del Pol Sud, una companyia que realitza obres de teatre documental i que ens portarà a l’imaginari dues peces de la seva trilogia “Dona, història i identitat”: Raphaëlle i Nadia. L’obra que completa la trilogia, Clàudia, que es va portar la temporada passada.

El Gra i el TAG intentem aproximar aquest teatre documental els i les joves dels centres educatius, i en aquesta ocasió serà el torn dels alumnes de 4 de l'ESO de l'Antoni Cumella i de 2on de l'ESO de l'Escola Pia. Tots aquests joves podran conèixer de primera mà aquesta realitat a través de la vivència de la seva protagonista, la Nadia, així com conèixer el conflicte viscut a través dels seus ulls.

"Nadia" és una peça de Teatre Documental sobre l'experiència de vida de Nadia Ghulam.

L'espectacle compta amb la participació de la mateixa Nadia Ghulam acompanyada pels membres de la companyia La Conquesta del Pol Sud, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer, el mateix equip que va viatjar a Afganistan l’any 2014. El viatge, en el treball de la companyia, es converteix en part essencial del procés de creació.
"Nadia" és també una peça sobre la relació entre cultures construïda al llarg de mesos de diàleg i aprofundiment.

Afganistan era – i és – un país destrossat per la guerra. La seva família havia perdut el seu únic fill i el pare no estava en condicions de mantenir-los. Nadia va renunciar a la seva identitat de nena per a fer-se passar per un noi. Es va inspirar en el seu germà mort durant els combats, Ezmarai. Ella va assumir el seu nom i les seves maneres. Aquesta representació increïble va durar gairebé 10 anys de la seva vida.

Després d'aquesta trobada els i les joves poden participar d'un espai de reflexió i podran anar a veure l'espectacle el 27 d'abril a les 21 h al Teatre Auditori de Granollers amb un descompte en el preu de l'entrada. 

Notícies d'Accions de suport

PUNT LGTBI+: informació i assessorament

02 Gen 2020 | Secció: Accions de suport

El nou servei és un espai confidencial d’atenció a lespersones LGBTI+, famílies, entorn i professionals S'obra un nou Servei d'Atenció Integral Local per a persones LGBTI (SAI) entre la Direcció General...

Seguir llegint...

Assessora't: SobreDrogues i SobrePantall…

02 Gen 2020 | Secció: Accions de suport

Tens dubtes o necessites assessorament sobre drogues i/o pantalles? Des del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers hi ha els programes SobreDrogues i SobrePantalles dirigits a joves i a...

Seguir llegint...