Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

sobrepantalles webUn any més, des del Servei d'Igualtat i Salut Pública de l'Ajuntament de Granollers es celebra el concurs de vídeos SOBREPANTALLES. Aquest any el concurs girarà al voltant de les Agressions a les diversitats afectives i sexuals a les xarxes socials.

Quina és la finalitat del concurs?:
Sensibilitzar i implicar adolescents i joves en l'ús responsable de les TIC i en la cerca d'unes relacions respectuoses, equitatives i igualitàries, a partir de l'ús de les TIC com a mitjà de creació i difusió.

Qui pot participar?
Nois i noies d'entre 12 i 18 anys residents a Granollers i altres municipis del Vallès Oriental que tinguin ganes de reflexionar al voltant de la temàtica plantejada. La participació pot ser individual o en grup.

Què cal presentar?
Un vídeo en el que es reflexioni al voltant de la temàtica plantejada.

Enguany s'ofereix la possibilitat d'implementar un taller amb el grup amb el que treballeu que els i les ajudarà a reflexionar i poder donar contingut al seu vídeo. 

Inscripció:
Del 2 al 16 de maig tal com s'indica a les bases del concurs.
Podeu trobar més informació a la web del Sobrepantalles.

Hi ha premis?

Premi econòmic fins a 600€ a repartir entre les diferents categories!

Notícies d'Accions de suport

Assessora't: SobreDrogues i SobrePantall…

11 Mar 2019 | Secció: Accions de suport

Tens dubtes o necessites assessorament sobre drogues i/o pantalles? Des del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers hi ha els programes SobreDrogues i SobrePantalles dirigits a joves i a...

Seguir llegint...

PUNT LGTBI+: informació i assessorament

06 febrer 2019 | Secció: Accions de suport

El nou servei és un espai confidencial d’atenció a lespersones LGBTI+, famílies, entorn i professionals S'obra un nou Servei d'Atenció Integral Local per a persones LGBTI (SAI) entre la Direcció General...

Seguir llegint...