Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

jornadaEl passat divendres 19 d'octubre al matí es va portar a terme la Jornada tècnica del Pla Jove on es va comptar amb la presència de diferents professionals de dins i fora de l'ajuntament amb la finalitat de demanar l'opinió professional, reflexions i propostes que ajudaran a establir les línies estratègiques del nou Pla de Joventut pels 4 anys vinents.

La jornada d'empoderament juvenil i treball en xarxa es va desenvolupar a la sala d'Aplegador de la Troca (Roca Umbert). Aquesta va ser presentada i inaugurada pel regidor d'Educació i Joventut Francesc Arolas i l'alcalde de Granollers. Poc després, els i les professionals que es trobaven a la sala van poder realitzar unes dinàmiques ben diferents sobre el treball en xarxa i la transversalitat a través del ponent Carles Vila, educador social, màster en Joventut i societat, i professor a la UB, amb la intenció de fer reflexionar a tots i cada un d'ells i elles sobre els elements que hem de tenir quan pensem en clau jove i com treballem.

En la segona part de la jornada es va presentar un breu resum de la diagnosi feta mesos anteriors, així com l'esborrany d'estratègies i accions del Pla Local. Aquesta presentació va comptar amb una metodologia intercalant conceptes i dades amb un joc en línia on tots els assistents i assistentes van poder mostrar el seu coneixement sobre l'àmbit de la joventut.
Posteriorment, es van fer els treballs en grups petits per extreure idees, propostes i possibles línies d'actuació amb la intenció de què puguin ajudar a establir i complementar les estratègies del futur Pla. La jornada va finalitzar amb la trobada i posada en comú.

Notícies del Pla Local de Joventut

No hi ha notícies en aquesta secció.