Ajuntament de Granollers

cor joveEl Cor Jove Amics de la Unió torna a la càrrega amb més música moderna, plena de vida i ben actual. Després de l’èxit rotund del concert Revolution de la temporada passada, ara ens proposen Denominació d'Origen, un programa integrat per cançons i temes de pop i rock de les últimes dècades de la música catalana, d’autors ben diversos, des de Lluís Llach fins a Txarango passant per Sopa de Cabra, Blaumut, Manu Guix o, fins i tot, Rosalía! Les peces han estat triades pels mateixos cantaires del cor.

L'espectacle serà el 20 de novembre a les 21 h i les entrades les podeu aconseguir a través d'aquest enllaç: Denominació d'origen.

Abans del seu espectacle, El Cor Jove d'Amics de la Unió organitza dos activitat prèvies adreçades a joves de 12 a 25 anys. Aquestes accions de caràcter musical pretenen crear dos espais de trobada per poder compartir amb altres joves la passió per la música. 

La primera, Removent l'Origen, és una gimcana musical pel Teatre Auditori de Granollers, organitzada i gestionada pel propi Cor. Coneixeras els racons més insòlits del Teatre Auditori de la mà d'aquests joves, mentre la música serà el fil de totes les proves a superar. L'activitat es farà el dimarts 10 de novembre de 19 a 20 h.

Inscripció per participar: Removent Origen

La segona acció, Viu el Cor!, serà una acció d'experiències i converses participatives on els i els assistents podreu compartir moments musicals molt especials. L'activitat es farà el dijous 12 de novembre de 19 a 20 h.

Inscripció per participar: Viu el Cor!

 

 

Notícies de fem xarxa

No hi ha notícies en aquesta secció.