Ajuntament de Granollers

Pla jove

illustracio TreballXarxa joveEl Pla Jove de Granollers és l'eina amb la qual ens volem dotar per tal de planificar les polítiques públiques adreçades als i les joves de la ciutat durant els 4 anys vinents.

El Pla respon a una metodologia estructurada i coherent que ens ha de permetre afrontar millor les necessitats i demandes dels joves del nostre territori i ha de ser una eina capaç de transformar la realitat de la ciutat i la situació actual dels i les joves a partir d'una planificació acurada de les diferents actuacions adreçades a la població juvenil de la ciutat. 

Diferents fases:

Durant la temporada de 2017/2018 es va inicicar una diagnosi que ens ha servit per elaborar el nou Pla Jove de Granollers 2019-2022 (1a Fase).

A partir de la primavera de 2018 es va començar el procés de disseny del nou Pla Jove de Granollers (2a fase) que ha culminat amb nous programes i accions que s'iniciaran a partir de 2019. 

A mitjans de desembre de 2018 es va presentar el nou Pla Local de Joventut pels propers 4 anys, el qual ja el podeu consultar en el següent enllaç: PLA JOVE 2019-2022

Quin contingut té?

El Pla està format per 5 eixos estratègics (emancipació juvenil; formació i lleure educatiu; promoció i suport de la participació juvenil; promoció sociocultural i oci alternatiu; i creació de xarxes per potenciar la comunicació amb la població jove) dels quals es deriven un total de 74 actuacions i que s'han ampliat a 75 en l'últim any. 

Més informació:

Actuacions del Pla Local de Granollers

- Correu per fer propostes, suggerències i /o peticions a,  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Noticia d'arxiu: Pla Local de Joventut 

Notícies del Pla jove

Parlem en família, nou cicle de xerrades…

26 febrer 2021 | Secció: Fem xarxa

Animem a totes aquelles famílies a que participin de nou cicle de xerrades adreçades a totes elles!  L’Àrea Familiar de l’Ajuntament de Granollers agrupa els serveis i programes de suport a...

Seguir llegint...