Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

WhatsApp Image 2019 01 24 at 12.14.04 4Durant les setmanes finals de gener i les primeres de febrer hem realitzant els passa-classes a set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES. En les hores de tutoria anem aula per aula explicant la programació d'activitats, els cursos i tallers, els diferents programes i projectes que tenim, els serveis que ofereix el Gra com equipament, etc.

A l'INS Marta Estrada hem passat per totes les aules d'ESO, on hem explicat, per sobre de tot, els tallers de l'ETC dirigits a joves d'entre 12 i 16 anys, el projecte de Suport a Iniciatives Juvenils i els Concursos del Gra (Mostra el teu talent!, Gra d'Or!. Viu-lo en pantalla Gran i l' [És] Música). Als grups de 4t d'ESO també els hem parlat de l'Oficina Jove i del Servei d'Assessorament Acadèmic que ofereix, ja que aquest és un institut on no es pot cursar el batxillerat ni Cicles Formatius.

Considerem que la informació és un element destacat en l'emancipació vital dels joves i en el desplegament d'oportunitats reals per poder desenvolupar el seu creixement personal. Els passa-classes, als instituts i pels joves estudiants, els considerem imprescindibles per treballar en aquesta direcció.

 

Notícies de l'INS Marta Estrada

No hi ha notícies en aquesta secció.