Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Instagram

fotos EMT passaclassesAquestes setmanes finals de gener i les primeres de febrer estem realitzant passa-classes als set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES. En les hores de tutoria anem aula per aula explicant la programació d'activitats, els cursos i tallers, els diferents programes i projectes que tenim, els serveis que ofereix el Gra com equipament, etc.

A l'Institut EMT hem passat per les aules d'ESO (excepte primer, que han realitzat visites a l'equipament per conèixer de primera mà l'espai), on hem explicat, per sobre de tot, els tallers de l'ETC dirigits a joves d'entre 12 i 16 anys, el projecte de Suport a Iniciatives Juvenils, i els Concursos del Gra (Mostra el teu talent!, Gra d'Or i l' [És] Música).

Considerem que la informació és un element destacat en l'emancipació vital dels joves i en el desplegament d'oportunitats reals per poder desenvolupar el seu creixement personal. Els passa-classes, als instituts i pels joves estudiants, els considerem imprescindibles per treballar en aquesta direcció.

 

Notícies de l'INS Escola Municipal del Treball (EMT)

No hi ha notícies en aquesta secció.