Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

IMG 20181030 151733Aquest dimarts 30 d'octubre ha estat la data escollida a l'Escola Municipal del Treball (EMT) per celebrar la reunió de delegats inicial del curs. De fet s'ha realitzat una reunió pel matí amb els estudiants d'ESO, batxillerat i CFGM i una altra a primera hora de la tarda pels delegats i delegades de CFGM de tardes i de CFGS.

Durant les reunions, s'ha repassat la normativa del centre sobre el dret a vaga dels estudiants i s'han escollit els i les representants del Consell de Delegats, un òrgan que coordina tota la feina dels delegats de l'institut. També s'ha parlat de les eleccions al Consell Escolar del centre que es celebren aquest trimestre i s'ha animat als i les estudiants a presentar-s'hi.

Des del Gra, a través del seu dinamitzador referent Joan Camps, s'ha recordat la creació del Fòrum Jove i s'ha presentat a les joves que representen l'EMT en aquest òrgan a la resta de companys. També s'ha animat a tots aquells que vulguin presentar-se candidats al Consell Escolar a realitzar vídeos o cartells amb el suport del Servei de Joventut per tal de fer una campanya electoral dinàmica i que arribi a tothom. En la reunió de delegats de tarda, s'ha posat l'accent en l'existència de les assessories acadèmica i laboral de que disposa l'Oficina Jove, recurs que pot ser de molta utilitat pel perfil més adult i professional d'aquests joves.

 

Notícies de l'INS Escola Municipal del Treball (EMT)

1r d'ESO de l'EMT visiten el Gra

11 febrer 2019 | Secció: INS Escola Municipal del Treball (EMT)

Les tres últimes setmanes hem tingut al Gra visita dels grups de 1r d'ESO de l'Institut EMT, dos grups cada divendres. Durant una hora els i les joves han conegut...

Seguir llegint...

PIDCES: Passa-classes a l'EMT

04 febrer 2019 | Secció: INS Escola Municipal del Treball (EMT)

Aquestes setmanes finals de gener i les primeres de febrer estem realitzant passa-classes als set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES. En les hores de tutoria anem aula per...

Seguir llegint...