Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

WhatsApp Image 2019 02 11 at 10.26.05Dimarts 12 de febrer els dinamitzadors del Gra van finalitzar els passa-classes del segon trimestre als instituts de la ciutat on es desenvolupa el programa, un programa que té per objectiu posar a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès i accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el mateix centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

Un dels darrers instituts en què hem estat, ha estat l'INS Celestí Bellera. Durant tres setmanes, la dinamitzadora referent ha pogut passar per totes les aules de tots els cursos d'ESO i Batxillerat, a l'hora de tutoria, per tal d'explicar a tots els alumnes l'oferta d'activitats i serveis existents a la ciutat per a joves de la seva edat. Els tallers de l'ETCÈTERA (12-16), els Cursos i Taller (16-35), el projecte de Suport a Iniciatives Juvenils i els Concursos del Gra (Mostra el teu talent!, Gra d'Or!. Viu-lo en pantalla Gran i l' [És] Música) són algunes de les activitats més destacades d'aquest trimestre.

Els passa-classes, són fonamentals per a aproximar-nos als joves i els seus espais però, també, per a facilitar-lis informació d'interès. Garantir l'accés a la informació als joves pot contribuir a la seva emancipació vital i el desplegament d'oportunitats reals pel creixement personal.

 

 

Notícies de l'INS Celestí Bellera

No hi ha notícies en aquesta secció.