Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

Bellera sida 17Aquest dimarts 5 de desembre hem realitzat el JOC CONTRA LA SIDA a l'Institut Celestí Bellera. Aquest any hem realitzat aquest joc a 5 instituts de la ciutat i el Celestí Bellera ha estat el què ha tancat el cicle. Durant l'estona del pati, l'alumnat de tercer i quart d'ESO, així com els de batxillerat, han pogut participar respondre les preguntes sobre Infeccions de Transmissió Sexual (ITS), el VIH i el Sida. Una vintena de joves han participat responent les preguntes, i molts d'altres han estat al voltant escoltant les preguntes i les respostes que feien els companys.

El Joc Contra la Sida és un joc de preguntes format “Trivial“ amb temàtica de Sida i ITS. Els alumnes participants han de respondre a tres preguntes que se'ls planteja i se'ls recompensa amb informació, llaçets i preservatius a mesura que van avançant en el joc i van encertant.

Amb aquesta activitat, des del servei de Joventut, es busca treballar la informació i la prevenció en el camp de la sexualitat d'una forma distesa i divertida amb els joves.

 

Notícies de l'INS Celestí Bellera

No hi ha notícies en aquesta secció.