Ajuntament de Granollers

vallbona2 web2019Coincidint amb l'inici del segon trimestre als instituts de la ciutat, els dinamitzadors del Gra, també, van iniciar els passa-classes als set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES, un programa que té per objectiu posar a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès i accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el mateix centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

La setmana passada, l'Institut Carles Vallbona va ser un dels centres en què els dinamitzadors es van apropar a l'hora de tutoria i van anar entrant aula per aula per tal d'explicar a tots els alumnes de l'ESO l'oferta d'activitats i serveis existents a la ciutat per a joves de la seva edat. Els tallers de l'ETCÈTERA, el projecte de Suport a Iniciatives Juvenils i els Concursos del Gra (Mostra el teu talent!, Gra d'Or!. Viu-lo en pantalla Gran i l' [És] Música) són algunes de les activitats més destacades d'aquest trimestre.

Els passa-classes, són fonamentals per a aproximar-nos als joves i els seus espais però, també, per a facilitar-lis informació d'interès. Garantir l'accés a la informació als joves pot contribuir a la seva emancipació vital i el desplegament d'oportunitats reals pel creixement personal.

 

 

Notícies de l'INS Carles Vallbona

Passem per les classes del Carles Vallbo…

14 Oct 2020 | Secció: INS Carles Vallbona

Despres de tants mesos... tornem a les aules! durant aquesta última setmana la Dinamitzadora referent del centre (Andrea Gilart) i el responsable del projecte Etcètera (Ignasi Ruiz) han anat aula...

Seguir llegint...