Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

vallbona opennightEl passat divendres 23 de març un grup d'alumnes que està cursant el cicle formatiu d'activitats econòmiques de l'INS Carles Vallbona van organitzar, dins del marc de l'Open Night 2018, una nit plena d'activitats i actuacions artístiques juvenils a la Plaça de l'Església. A partir de les 20.30 h i durant 4 hores, per les escales del Gra, que van servir d'escenari, van passar diferents actuacions de màgia, cant, ball, dj's i fins i tot s'hi van poder veure malabars de free-style amb una pilota de futbol. Alguns dels joves que van actuar són joves vinculats a l'equipament com el mag Jordi Sky, que ha participat en diferents projectes, o el grup de ball C&C, residents al Gra.

A banda de les actuacions, els alumnes del Vallbona també van organitzar altres activitats: un photocall amb diferents objectes d'attrezzo i un espai de pinta-cares destinat als infants.

L'activitat va tenir un caire festiu i juvenil, va comptar amb un gran nombre de públic que va anar passant i gaudint de les actuacions al llarg de la nit. Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte Suport a Iniciatives Juvenils, que ha nascut aquest curs per tal de donar acompanyament, eines i recursos a accions i activitats impulsades per grups de joves.

 

Notícies de l'INS Carles Vallbona

Iniciant el 2n trimestre amb els passa-c…

06 febrer 2019 | Secció: INS Carles Vallbona

Coincidint amb l'inici del segon trimestre als instituts de la ciutat, els dinamitzadors del Gra, també, van iniciar els passa-classes als set instituts on es desenvolupa el programa PIDCES, un...

Seguir llegint...

25N al INS Carles Vallbona

27 Nov 2018 | Secció: INS Carles Vallbona

El passat divendres 23 de novembre l'institut Carles Vallbona va donar un tret de sortida a diverses activitats que han organitzat el consell de delegats de l'institut en el marc...

Seguir llegint...