Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

parelles vallbonaAquest divendres 26 de gener ha tingut lloc en el Gra l'acte de presentació del projecte de parelles lingüístiques que es durà a terme entre alumnes del INS Carles Vallbona i l'INS Antoni Cumella. Aquest projecte s'emmarca dins els serveis comunitaris que fa l'INS Carles Vallbona en el seu currículum educatiu.
Hi participaran prop de 30 de joves, que amb rol d'aprenents o de voluntaris podran viure aquesta experiència en la que l'objectiu és la millora de lús del català per part d'aquells joves nouvinguts que no tenen massa coneixement de la llengua. Durant la trobada d'avui hi ha hagut temps per explicar el projecte als joves, conèixer de primera mà l'experiència d'una parella lingüística i finalment una dinàmica, en que els joves han pogut interactuar entre ells a la vegada que anaven esmorzant.

Aquest projecte ha rebut l'acompanyament del Consorci Per la Normalització Lingüística Granollers (CPNL).

 

Notícies de l'INS Carles Vallbona

Tret de sortida als passaclasses al Vall…

26 Gen 2018 | Secció: INS Carles Vallbona

Després de Nadal comença el 2n trimestre als instituts i, amb això, també comencen els passaclasses del Gra! Així, els dinamitzadors s'han acostat al institut Carles Vallbona per tal de...

Seguir llegint...